ALLSTAR GAME 2022

Vážení hráči a fanúšikovia hokeja !

Presne takto o týždeň v piatok (09.12.2022) sa bude 3x v histórii SAHL konať hokejovo-charitatívna akcia ALLSTAR GAME 2022. Hlavným cieľom charitatívnej akcie je vyzbierať peniaze pre malú Olíviu na ďalšiu efektívnu liečbu a náklady s tým spojené. V rámci hokejovej časti odohráme 2 zápasy -  1 zápas divízia AMATÉR ( začiatok o 17.30 hod. ) 2 zápas divízia PROFESIONÁL ( začiatok o 18.45 hod. ) po skončení hokejovej časti bude nasledovať charitatívna časť akcie v Legenda Pub (Zimná 34. SNV) tu bude prebiehať dražba hokejových cien od hokejových profesionálov ako sú napr. Julo a Libor Hudáčekovci, Adam Jánošík, Martin Bodák, Oleksii Myklukha, Adam Lapšanský, Pavol Skalický, Eugen Rabčan, Martin Knižka, Martin Belluš, Damián Tyczyński, Ladislav Nagy a ďalších. Chlapcom veľmi pekne ďakujeme za podporu charitatívnej akcie.

Do @LEGENDA Pub-u si môžete prísť vydražiť hokejové dresy s podpisom, profi hokejky s podpisom, či hokejové kartičky a plagáty. Hokejových zápasov sa môžu zúčastniť len hráči SAHL, preto ak máš záujem kontaktuj svojho kapitána. Dražby v Legenda Pub sa môže zúčastniť ktokoľvek začiatok o cca. 20.15 hod. !

Pre hráčov SAHL, ktorí odohrajú zápas Allstar Game 2022 bude v Legenda Pub-e pripravené občerstvenie.

Hlavným partnerom akcie je STEZ www.stez.sk, ktorý nám pre túto akciu poskytne ľad bezplatne. ĎAKUJEME !

Ak chcete prispieť do tejto zbierky môžete tak urobiť do pripravenej pokladničky. Po skončení dražby budú všetky vydražené peniaze priamo na mieste odovzdané p. Kočišovej. Príďte podporiť hokejovo-charitatívnu akciu a prispejte malým finančným darom pre malú Olíviu. ĎAKUJEME VÁM. Športu zdar a hokeju zvlášť !


stez11aa.jpg
stez2aa.jpg
2022all.jpg
male-logo-finall-3mb.jpg