Thirsty Dogs v lige končí !

Thirsty Dogs v lige predčastne končí ! Prosím pozorne čítať, boli vykonané náhradné ustanovenia !!!

Tím Thirsty Dogs, pochádzal až z Bardejova a hráči, ktorí boli ochotní aj napriek diaľke, ktorú museli prekonávať aby sa na zápas dostali, sa na to vykašľali z viacerých objektívnych dôvodov a tím tak nechodil v dostatočnom počte na zápasy, čo ich priviedlo k tomuto rozhodnutiu, odstúpiť z ligy.

Tímu Thirsty Dogs patrí aj napriek tomu veľká pokora, že v lige nezískali ani jeden bod a dokázali znášať tlak až po dobu 14 zápasov.
Je troška škoda, že v lige končia, nuž je to samozrejme len amatérska liga a s takýmito vecami sa musí rátať.

Thirsty Dogs drží všetkým tímom v ďalších bojoch palce a ďakuje za to, že mohli byť súčasťou tejto ligy, aj keď len v krátkom čase.

Vedenie SAHL preto muselo pristúpiť k týmto zmenám:

1. Všetky ďalšie zápasy až do ukončenia základnej časti ligy budú kontumované v neprospech Thirsty Dogs a to výsledkom 5:0 pre tím, ktorý mal proti nim nastúpiť.
2. Tím, ktorý mal nastúpiť proti Thirsty Dogs na zápas aj nastúpi, v priateľskom stretnutí, proti tímu, ktorý mal v danom týždni voľno. Tento zápas bude čisto priateľský bez rozhodcu a jeho výsledok sa NEBUDE brať do oficiálnej tabuľky SAHL.
3. Tieto ustanovenia začínajú platiť od 15.kola tzn. najbližšie priateľské stretnutie sa odohrá medzi FOXXY a SKV Aligators a tímu FOXXY bude pripísaný v tomto kole kontumačný výsledok v ich prospech 5:0.

Tieto podmienky stanovilo vedenie SAHL preto, aby sa udržala týždenná ľadová plocha vyhradená v podobe 5 zápasov pre SAHL.

Ďakujeme za pochopenie.


bez-nazvu.png