Predstavovanie tímov na sezónu 2015/2016

Začína sa sezóna 2015/2016 (3. sezóna) a tak by bolo dobré na úvod predstaviť tímy, ktoré budú v novej sezóne štartovať v SAHL !!!

1. SKV Aligators - Tento tím štartuje v lige od jej zrodenia a má na svojom konte už jeden titul majstra SAHL.

2. ALG Team - Taktiež je v lige od jej zrodenia. Tím zložený z kvalitných hráčov, ktorému v rozhodujúcich chvíľach ligy bohužiaľ chýbalo šťastie. 

3. HK Sp. Štvrtok - Zatiaľ najúspešnejší tím tejto ligy, ktorý dokázal byť vo finále 2 krát po sebe. V prvom ročníku tesne podľahol SKV Aligators 2:1, ale v druhom ročníku si už titul majstra SAHL nenechal zobrať.

4. Direct Real Team - Pre tento tím to bude druhý ročník v tejto lige. V prvom ročníku sa mu veľmi nedarilo, veríme, že druhý ročník bude lepší !

5. Drinken Barons - Bude štartovať v lige už druhú sezónu. V prvej sezóne obsadil štvrtú priečku čo bolo na nováčika v lige fantastické.

6. HK Vydrník - Tím zložený z hráčov, ktorý pochádzajú z obce Vydrník bohužiaľ premierový ročník im nevyšiel. Obsadil posledné miesto v tabuľke, ale aj napriek tomu dokázal potrápiť v niektorých zápasoch tímy na prvých priečkach.

7. Color Auto Team - Tím, ktorý štartuje v lige od jej založenia, čiže už bude štartovať tretí rok. Bohužiaľ sa mu nedarí prebojovať do play off a nachádza sa prevažne v dolnej časti tabuľky. 

8. Apaches Team - Samozrejme v ďalšom ročníku nebudú chýbať ani Apači, pre ktorých bol minulý rok premierový a dokázali hneď v prvom ročníku vyhrať základnú časť. V Play off bohužiaľ rozhodli skúsenosti a Apači podľahli vo finále HK Spišsský Štvrtok a stali sa tak vicemajstrami.

9. Profesionálny Tigri - Už z názvu môžeme vyčítať, že pravdepodobne sa spojili dva staré tímy ligy a vytvorili jeden spoločný. Tento tím bude teda štartovať v ročníku po prvý krát nuž takmer všetci hráči budú štartovať v lige už tretiu sezónu. Káder majú naozaj ostrý a určite v novej sezóne zamiešajú karty.

10. Thirsty Dogs - V novej sezóne, budú štartovať 2 úplne nové tímy. Jedeným z nich je Thirsty Dogs. Tím zložený prevažne z mladých chlapov, ktorý dajú určite na ľade poniektorým tímom zabrať. Ich súpisku tvorí 17 hráčov plus dvaja brankári.

11. FOXXY - Posledný tím, ktorý uzatvoril bránu jedenástich tímov, ktoré budú štartovať v sezóne 2015/2016 v lige SAHL. Tento tím je taktiež nováčikom ligy. Ich súpiska je zaplnená do posledného miesta čo je 20 hráčov plus dvaja brankári a z čoho vyplýva, že v tejto lige budú chcieť určite niečo dokázať, uvidíme či sa im to podarí !

Všetkým tímom prajem ako administrátor veľa šťastia a síl do sezóny 2015/2016 ! Nuž nezabúdajte na to, že je to amatérsky hokej, kde dúfam stále nezaniklo nepísané pravidlo hry fair play !