Zhodnotenie sezóny 2021/2022 - Jozef Drevko & Kamil Krempasky

Zhodnotenie sezóny 2021/2022 - manažéri Jozef Drevko & Kamil Krempasky.

JD: Z môjho pohľadu bola sezóna veľmi úspešná, už len z toho dôvodu, že sme ju mohli dohrať podľa plánov z augusta 2021. Situácia okolo Covid19 sa nevyvíjala v decembri priaznivo a museli sme skrátiť ligu o 1/4 , napriek tomu po novom roku sa situácia zlepšila a mohli sme znovu hrať. Obe divízie boli vzácne vyrovnané čo dokazujú aj výsledky v základnej skupine. Čo sa týka Playoff každý zápas mal dobrú úroveň a hráči bojovali o každý puk. Finálové zápasy boli pre mňa veľkým zážitkom a najmä 2 zápas MŠK Spišská Belá vs. Letanovce-Gribare kde bolo viac ako 150 divákov malo super atmosféru. V druhom finálovom zápase SKV Aligators vs. Drinken Barons sa rozhodlo až v nájazdoch kde je to už len lotéria. Dopadlo to tak ako to dopadlo a preto mužstvá MŠK SLAVOJ Spišská Belá a Drinken Barons majú titul k čomu im gratulujem. Všetkým mužstvám ďakujem za účasť v lige a verím, že sa spoločne uvidíme v novej sezóne. Aktuálne máme v pláne odohrať 2 zápasy proti výberu Kežmarskej amatérskej hokejovej ligy a bude to pre nás zaujímavá konfrontácia. V mesiaci máj 2022 pripravujeme na malej ploche ešte 1 atraktívnu súťaž v samostatných nájazdoch ale o tom Vás budeme informovať neskôr. Veľa ľudí si myslí, že organizácia SAHL je pianko vec, avšak opak je pravdou a počas sezóny sa vyskytne tisíc vecí, ktoré treba operatívne vyriešiť. Záverečné poďakovanie patrí kolegovi Kamil Krempasky bez ktorého by som to sám určite nedal, rozhodcom, časomeračom a vedeniu STEZ Vladimír Hovaňák a Jozef Hruby , že sme počas celej sezóny našli spoločnú reč a vyriešili všetky problémy. Ďakujem, športu zdar a hokeju zvlášť !

KK: V prvom rade som rád, že sa sezóna dohrala aj keď s menšou prestávkou keďže COVID nám to prerušil a nikto nevedel či budeme pokračovať ďalej. Táto sezóna si myslím bola zatiaľ najvyrovnanejšia zo všetkých keďže sa o postupujúcich rozhodovalo až do posledného kola. V PLAY OFF to už bol boj u každého mužstva bolo vidieť maximálne nasadenie do poslednej sekundy zápasu a takto to ma byť. Vrcholom celej sezóny boli finálové zápasy MŠK Slavoj Sp. Belá vs HK Letanovce obe mužstvá zaslúžene postúpili do finále a hrali fantastický hokej pred fantastickou kulisou divákov, ktorí vytvorili super atmosféru. V druhom finále taktiež mužstvá SKV Aligators vs Drinken Barons odohrali veľmi vyrovnanú sériu, hral sa veľmi rýchly a kvalitný hokej kde nakoniec museli rozhodnúť samostatné nájazdy. Gratulujem obom mužstvám MŠK Slavoj Spišská Belá a Drinken Barons k ich premierovému titulu a verím, že v budúcej sezóne budú taktiež ako aj všetky ostatné mužstvá opäť bojovať o titul MAJSTRA SAHL.

Nakoniec by som chcel vysloviť jedno veľké ĎAKUJEM Jozef Drevko za pomoc a za prerozdelenie si úloh vo vedení SAHL, za zaučenie keďže som nastúpil už do rozbehnutého vlaku a vôbec to nebolo jednoduché ….

Veľká vďaka patrí takisto rozhodcom, časomeračom a taktiez vedeniu STEZ za ústretovosť keď sme počas sezóny mnohokrát chceli výjsť v ústrety každému a museli sme zápasy meniť na iné termíny a podobne. Verím, že budúca sezóna 2022/2023 bude ešte lepšia ako táto a že sa všetci stretneme na ľade a spolu si zahráme hokej. Ďakujem

Ďakujeme všetkým partnerom ligy za spoluprácu !

Budúci rok by sme chceli SAHL opäť rozširovať o nové mužstvá , všetky informácie sa dozviete včas.

Prajeme Vám krásne Veľkonočné sviatky !


278432343-380702803938272-4253387640851501948-n.jpg
partneri-sahl.jpg